Bezorgen en levertijd

Vieve Home doet haar best om een bestelling binnen 3-5 werkdagen te versturen. Onze pakketten versturen wij binnen Nederland en België met PostNL. Van maandag t/m zaterdag worden bestellingen afgeleverd.

PostNL bezorgt een postpakket tot aan de deur. Dit houdt in: geen levering binnen, geen montage en geen verpakkingen retour. In sommige gevallen, bij grote meubelstukken, besteden wij de levering uit aan een transportbedrijf. Hierover zullen wij je altijd vooraf informeren.
Rondom extra drukke periodes kunnen afwijkende levertijden gelden. Ook is de bezorgdienst van PostNL op de volgende feestdagen gesloten: eerste Paasdag, Hemelvaartsdag, eerste Pinksterdag, tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag. Dit betekent dat er dan geen bezorging mogelijk is.

Zodra je product is opgestuurd, ontvang je via de mail een track & trace waarmee je het pakket kan volgen. Ben je bij de bezorging van je bestelling niet thuis? Dan geeft de bezorger het pakketje af bij een PostNL pakketpunt. Hier blijft het postpakket twee weken liggen. Daarna zal het pakje retour afzender gaan.
Heb je na het openen van het postpakket helaas een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Vieve Home zal dat zo snel en goed mogelijk voor je oplossen. Stuur dan een mail inclusief je bestelnummer, een omschrijving en een foto van het probleem naar info[at]vievehome.com.

Verzendkosten

De verzendkosten voor een postpakket tot 10 kg (max 100x 50 x50 cm) bedraagt € 6,75 binnen Nederland. Voor een pakket met een gewicht tussen de 10 tot 23 kg (max 176 x 78 x 58 cm) binnen Nederland bedraagt de verzending € 13,-.
De tarieven voor verzending naar België zijn als volgt: pakket tot 350 g (max 100 x50 x 50 cm) € 7,50/ pakket 350 g-2 kg (max 100 x50 x 50 cm) € 9,00/ pakket 2-5 kg (max 100 x50 x 50 cm) € 19,50/ pakket 5-10 kg (max 100 x50 x 50 cm) € 25,00/ pakket 10-20 kg (max 100 x50 x 50 cm) € 34,00/ pakket 20-23 kg (max 100 x50 x 50 cm) € 45,00.

Retourneren

Je kunt jouw bestelling altijd retourneren bij Vieve Home. De retourtermijn bedraagt 14 dagen. De retourtermijn gaat pas in, zodra je jouw bestelling ontvangen hebt. De producten die je wilt retourneren, dien je aan te melden via ons retourformulier. Dit formulier vind je op de website onder het tabblad “Bedenktijd en retourneren”. Wij zouden het fijn vinden wanneer je voor retournering een mail stuurt naar info[at]vievehome.com, zodat wij alvast op de hoogte zijn.
De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening en risico van de koper. Dit betekent dat Vieve Home niet aansprakelijk is voor het zoekraken of het beschadigen van retour gestuurde artikelen. Vraag op het postkantoor dus altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
Ongefrankeerde en/of beschadigde retourzendingen kunnen wij helaas niet accepteren. Het product moet in originele staat en in een soortgelijke verpakking, zoals ontvangen, geretourneerd worden. Zodra wij het product in goede staat ontvangen hebben, storten wij het gehele aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee je de bestelling hebt gedaan. Dit kan je uiterlijk binnen 14 dagen op je rekening terug verwachten.

Zelf ophalen in de studio van Vieve Home

Natuurlijk is het ook mogelijk om een woonitem of een meubelstuk zelf op te komen halen. Dit is uiteraard aan de orde bij breekbare woonitems. Maar ook aan te bevelen wanneer je het woonitem in het echt zou willen bekijken en/of uitproberen. Wij zullen contact met je opnemen wanneer je kiest voor afhalen, zodat wij het artikel voor je klaar kunnen zetten. Het adres van de studio is Ringlaan 9, 3743DA Baarn. De openingstijden van de studio zijn als volgt:

  • Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag geopend van 10:00-14:00 uur.
  • Woensdag, zaterdag en zondag geopend op afspraak.