Interieuradvies

Interieuradvies de essentie van interieurstyling is voor jezelf of samen de mooiste meubels, materialen, kleuren en woonitems uitzoeken. Met als doel een unieke, tijdloze en persoonlijke plek creëren. Waar je helemaal jezelf kunt zijn. En waar je volledig tot rust komt. Want een fijn huis helpt je balans te vinden in een druk en hectisch leven.

Advies of hulp nodig bij het inrichten en stijlen van je woning?

Voor interieuradvies en styling van je huis ben je bij Vieve Home aan het juiste adres. Bij het zelfstandig stylen of renoveren van je woning gaat het vaak twee kanten op. Of je krijgt van dit proces een ontzettend fijne vibe. En dus een flinke dosis positieve energie. Of het opfrissen van je interieur blijkt best een uitdagend traject te zijn. En valt zelfs misschien een beetje tegen. In het laatste geval kom je er zelf helemaal niet zo goed uit. Wellicht voel je je daarnaast ook onzeker over wat nu de beste keuze is op het gebied van interieurstyling. Of je hebt het gevoel dat het bij anderen in huis altijd zoveel gezelliger, warmer en meer in balans is. En juist DAT gevoel kan verlammend werken. Het gevolg is dat je dan helemaal niet meer kunt kiezen. Bang bent om fouten te maken. En zo blijf je maar nadenken en twijfelen over alle mogelijkheden op interieurgebied. Maar, ontspan. Want, je bent echt niet de enige.

Eenheid, rust en balans in je interieur

Dus wanneer jij je afvraagt of bijvoorbeeld een kleur wel past bij de rest van je inrichting? En je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Laat het ons dan graag weten. Aan de hand van een stappenplan gaan we samen op zoek naar jouw unieke en persoonlijke stijl. Maar ook naar de juiste sfeer én een fijne tijdloze inrichting. We zorgen dan samen voor een mooie persoonlijke basis die in balans is. Zo creëer jij je droomhuis met het ontspannen gevoel van thuiskomen. Via onderstaand keuzemenu kies je uit waar je behoefte aan hebt.

Plan het type interieuradvies en styling hulp in waar jij behoefte aan hebt

Bij Vieve Home helpen we je graag bij het stijlen, opfrissen en/of renoveren van je huis tot een heerlijk thuis. Kom langs in de Vieve Home studio in Soest of plan een huisbezoek in. Een afspraak maak je als volgt. Via het contactformulier op de website vul je je gegevens in. Wij bellen of mailen je vervolgens terug voor een afspraak in de studio of bij je thuis.
Interieuradvies en styling pakket KleuradviesKleuradvies nodig? Maak een afspraak.


Kleuradvies

Kleur is de basis voor een interieurstijl. Want met de juiste kleurenmix zorg je voor eenheid, rust en balans in huis. Het doel van deze afspraak is om door middel van kleuradvies de gewenste look & feel in je huis te creëren. Verrassend, uniek en passend bij jouw persoonlijke woonsmaak en interieurstijl.

Planning

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Soest, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na deze afpraak gaan wij voor je aan de slag en werken wij het kleuradvies voor je uit. Daarna volgt er een eindgesprek.

Voorbereiding

Natuurlijk kun je e.e.a. alvast wat voorbereiden. Maak bijvoorbeeld een aantal foto’s van je interieur en de ruimte waar het omgaat, wanneer je naar de studio van Vieve Home komt. Of leg deze klaar voorafgaand aan het huisbezoek. En heb je een plattegrond van je huis? Dan is dat natuurlijk ook handig om erbij te hebben. Boek nu je afspraak voor kleuradvies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.
Interieuradvies en styling pakket InterieuradviesWil je Interieuradvies? Laat het ons weten.


Interieuradvies

We gaan aan de slag om eenheid, rust en balans in huis te creëren. Je krijgt advies op het gebied van interieurstyling voor één ruimte in huis. De intentie is het ontwerpen van een uniek, verrassend en persoonlijk interieur met oog voor detail. Voor een bestaande of nieuwe woning. En het op jouw woonstijl afgestemd plan vormt dan dé basis voor je hele interieur. Je voert de woonstyling vervolgens zelfstandig uit naar de rest van je interieur. Zo realiseer je een sfeervol, uniek en tijdloos geheel. Volledig afgestemd op jouw woonsmaak en persoonlijkheid.

Planning interieuradvies en styling

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Soest, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na deze afspraak gaan wij voor je aan de slag en werken wij een compact en verrassend schetsontwerp van de gewenste ruimte voor je uit. Je ontvangt hierbij ook een indelingsplan voor het meubilair in de gekozen ruimte. Een kleurenwaaier en een structuren- en materialenplan zitten daar uiteraard ook bij. Daarnaast krijg je bovendien een eigen moodboard met sfeerbeelden. Dit naslagwerk is ideaal te gebruiken als leidraad bij bijvoorbeeld het woonwinkelen van meubels en/ of woonaccessoires. Tenslotte ontvang je aanvullende stylingtips voor meer uitstraling in je huis. Daarna volgt er een eindgesprek.

Voorbereiding interieuradvies gesprek

Natuurlijk kun je e.e.a. alvast wat voorbereiden. Maak bijvoorbeeld een aantal foto’s van je interieur en de ruimte waar het omgaat, wanneer je naar de studio van vieve Home komt. Of leg deze klaar voorafgaand aan het huisbezoek. En heb je een plattegrond of bouwtekeningen van je huis? Neem deze dan graag mee. Boek nu je afspraak voor interieuradvies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.
Interieuradvies en styling pakket Lichtplan adviesStralend lichtplan advies nodig? We helpen je graag.


Lichtplan advies

Laat je interieur met de juiste verlichting zo optimaal mogelijk stralen en uitkomen. Verlichting is niet alleen belangrijk in de basis van je interieur. Het geeft een ruimte ook nog eens de juiste uitstraling. Het is bovendien dé sfeermaker in huis. Zo realiseer je een sfeervol, uniek en tijdloos geheel. Volledig afgestemd op jouw woonsmaak en persoonlijkheid.

Lichtplan en alle functies in een interieur

Allereerst gaan we aan de slag om alle functies in de ruimte duidelijk in beeld te krijgen. Denk aan waar je kookt en waar je je vrienden en familie ontvangt. En ook waar je bijvoorbeeld werkt, leest of ontspant. Al deze verschillende functies in huis hebben een andere belichting nodig. Je ontvangt een uitgewerkt plan met de juiste verlichting en lichtpunten voor alle functies in een ruimte. Hierbij moet je denken aan: basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting en accentverlichting voor bijvoorbeeld kunst en speciale objecten in huis.

Planning lichtplan

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Soest, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na het overleg gaan wij voor je aan de slag en werken het lichtplan voor een verdieping in huis voor je uit. Daarnaast ontvang je een shoppinglist voor lampen, verlichtingsarmaturen en schakelmateriaal. Want ook het design van het schakelmateriaal is bepalend voor de stijl in je interieur. Hiermee heb je dus een handige leidraad die aangeeft welke specifieke lampen je kunt kopen voor het creëren van de gewenste sfeer in huis. Ook ontvang je advies over aanleg van de gewenste elektrapunten op de juiste plekken. Niet alleen voor een nieuw, maar ook voor een bestaand interieur. Daarna volgt een eindgesprek.

Voorbereiding lichtplan advies

Maak, wanneer je naar de studio van vieve Home komt, eventueel een aantal foto’s van je interieur en de ruimtes op de verdieping waar het omgaat. En heb je een plattegrond of bouwtekeningen van je huis? Neem deze dan graag mee. Of leg deze klaar voor het overleg. Boek nu je afspraak voor een lichtplan advies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.