Laat je interieur met de juiste verlichting zo optimaal mogelijk stralen en uitkomen. Verlichting is niet alleen belangrijk in de basis van je interieur. Het geeft een ruimte ook nog eens de juiste uitstraling. Het is bovendien dé sfeermaker in huis. Zo realiseer je een sfeervol, uniek en tijdloos geheel. Volledig afgestemd op jouw woonsmaak en persoonlijkheid.

Lichtplan en alle functies in een interieur

Allereerst gaan we aan de slag om alle functies in de ruimte duidelijk in beeld te krijgen. Denk aan waar je kookt en waar je je vrienden en familie ontvangt. En ook waar je bijvoorbeeld werkt, leest of ontspant. Al deze verschillende functies in huis hebben een andere belichting nodig. Je ontvangt een uitgewerkt plan met de juiste verlichting en lichtpunten voor alle functies in een ruimte. Hierbij moet je denken aan: basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting en accentverlichting voor bijvoorbeeld kunst en speciale objecten in huis.

Planning lichtplan

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Baarn, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na het overleg gaan wij voor je aan de slag en werken het lichtplan voor een verdieping in huis voor je uit. Daarnaast ontvang je een shoppinglist voor lampen, verlichtingsarmaturen en schakelmateriaal. Want ook het design van het schakelmateriaal is bepalend voor de stijl in je interieur. Hiermee heb je dus een handige leidraad die aangeeft welke specifieke lampen je kunt kopen voor het creëren van de gewenste sfeer in huis. Ook ontvang je advies over aanleg van de gewenste elektrapunten op de juiste plekken. Niet alleen voor een nieuw, maar ook voor een bestaand interieur. Daarna volgt een eindgesprek.

Voorbereiding lichtplan advies

Maak, wanneer je naar de studio van vieve Home komt, eventueel een aantal foto’s van je interieur en de ruimtes op de verdieping waar het omgaat. En heb je een plattegrond of bouwtekeningen van je huis? Neem deze dan graag mee. Of leg deze klaar voor het overleg. Boek nu je afspraak voor een lichtplan advies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.