Wat te doen bij klachten, suggesties of verbeterpunten?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Dus mocht je een klacht hebben over bijvoorbeeld een ontvangen bestelling. Dan ontvangen wij daarover graag, binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling, een mail. Hierin beschrijf je zo gedetailleerd mogelijk wat er aan de hand is. Ook ontvangen wij graag een aantal foto’s van het probleem. Je kunt je mail sturen naar: info@vievehome.com.

Na het ontvangen van een klacht zullen wij zo snel mogelijk, doch binnen uiterlijk veertien (14) dagen reageren. Als wij verwachten dat een reactie langer gaat duren, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. En daarbij een indicatie geven van de termijn waarbinnen wij met een reactie zullen komen.

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. En kun je je als consument wenden tot de geschillen afhandeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heb je suggesties, verbeterpunten of opmerkingen over de website van Vieve Home, de collectie of onze handelswijze? Dan horen wij dit uiteraard ook graag. Wij staan open voor verbetering en zijn continu bezig met het optimaliseren van onze diensten. Deel je input met onze klantenservice. Alvast hartelijk bedankt voor het meedenken en met Vieve groet.