Over ons VIEVE HOME: A way of Lifestyle 

Het interieurmerk VIEVE HOME staat voor eclectisch, tijdloos en puur. Maar ook voor mindful wonen en Zen. Het is een woonlabel met de stijl van landelijk, industriële elementen en een vleugje luxe. Vaak met een dikke knipoog naar vervlogen tijden. Wij zijn namelijk gek op tijdloze voorwerpen van vroeger. Want iets wat tijdloos is, verveelt eigenlijk nooit.

Voor VIEVE HOME zijn oude tradities, een nomadische levensstijl en wereldse invloeden vanuit verschillende windstreken en culturen bronnen van inspiratie. In het aanbod van VIEVE HOME zie je aan de ene kant een sterke voorliefde voor onbewerkte, ruwe en oude materialen terug. Aan de andere kant worden wij ook blij van rijke materialen als velours, gekleurd glas, weelderige prints en interieuraccenten in goud of zilver. Deze spannende ontmoeting tussen landelijk eclectisch, mindful wonen en internationaal chique geeft een onweerstaanbare sfeer van elegantie. En daarmee een unieke lifestyle.

Tijdloos wonen

Ook is Vieve Home fan van het combineren van moderne, oude of etnische meubels. In de collectie nemen wij graag ontwerp klassiekers en vintage meubelstukken en woonitems op. Want goed design is namelijk duurzaam en blijvend design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Scandinavisch, Deens of Italiaans design uit de jaren 50 t/m 80.

Tijdloos en eclectisch wonen

Tijdloos en eclectisch wonen.

De collectie van VIEVE Home komt in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht. Dus of je nu in een moderne loft, een klassiek herenhuis, een geweldige tussenwoning of een oude boerderij woont. De Vieve Home lifestyle blendt prachtig met verschillende stijlen en woonkleuren. Mix en match lekker naar hartenlust. Met de interieuritems van VIEVE HOME stel je jouw eigen unieke woonstijl samen. Zo creëer je een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. En waar je je rust vindt. Kortom een huis met een Zen-vibe waar het altijd fijn thuiskomen is.

Over ons gaat eigenlijk over jou

Voor Vieve Home draait alles om jouw interieur. En je persoonlijke wensen en ideeën op woongebied. Wij helpen je daarom ook graag met het creëren van een unieke woonstijl waarin jij je prettig voelt. Dus bij vragen over bijvoorbeeld de aanschaf van meubels, lampen of woonaccessoires. Of wanneer je wilt weten hoe je de styling van je huis het beste kunt aanpakken. Neem dan contact met ons op. Wij vinden het bijzonder leuk om kennis met je te maken en de mogelijkheden samen te bespreken.

VIEVE HOME
De sfeervolle studio waar een deel van de Vieve Home collectie te bekijken en te shoppen is vind je hier:
Ringlaan 9
3743 DA, Baarn Nederland.
De openingstijden van de studio zijn als volgt:

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00-14:00 uur.
  • Woensdag, zaterdag en zondag op afspraak.

Online shoppen is 24/7 mogelijk in de webshop van www.vievehome.com.

Telefoon of WhatsApp: 0641492507 e-mail: info@vievehome.com
KvK-nummer: 74165232/ Btw-nummer: NL001378240B79

VIEVE HOME wenst je veel plezier en wooninspiratie toe.