Over ons

Over ons VIEVE HOME: A way of Lifestyle 

Het interieurmerk VIEVE HOME staat voor eclectisch, tijdloos en puur. Een woonlabel met de stijl van landelijk wonen, industriële elementen en een vleugje luxe. Vaak met een dikke knipoog naar vervlogen tijden. Wij zijn namelijk gek op tijdloze voorwerpen van vroeger. Iets wat tijdloos is, verveelt eigenlijk nooit.

Voor VIEVE HOME zijn oude tradities, een nomadische levensstijl en wereldse invloeden vanuit verschillende windstreken en culturen bronnen van inspiratie. In het aanbod van VIEVE HOME zie je aan de ene kant een sterke voorliefde voor onbewerkte, ruwe en oude materialen terug. Aan de andere kant worden wij ook blij van rijke materialen als velours, gekleurd glas, weelderige prints en interieuraccenten in goud of zilver. Deze spannende ontmoeting tussen landelijk eclectisch en internationaal chique geeft een onweerstaanbare sfeer van elegantie en daarmee een unieke lifestyle.

Ook is Vieve Home fan van het combineren van moderne, oude of etnische meubels. In de collectie nemen wij graag ontwerp klassiekers en vintage meubelstukken en woonitems op. Goed design is namelijk duurzaam en blijvend design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Scandinavisch, Deens of Italiaans design uit de jaren 50 t/m 80.

Tijdloos en eclectisch wonen

Tijdloos en eclectisch wonen

De collectie van VIEVE Home komt in vrijwel ieder interieur goed tot zijn recht. Of je nu in een moderne loft, een klassiek herenhuis, een geweldige tussenwoning of een oude boerderij woont. De Vieve Home lifestyle blendt prachtig met verschillende stijlen en woonkleuren. Mix en match naar hartenlust. Met de interieuritems van VIEVE HOME stel je jouw eigen unieke woonstijl samen. Zo creëer je een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, waar je rust vindt en je volledig op je gemak voelt. Een huis waar het altijd fijn thuiskomen is.

VIEVE HOME wenst je veel plezier en wooninspiratie toe.