We gaan aan de slag om eenheid, rust en balans in huis te creëren. Je krijgt advies op het gebied van interieurstyling voor één ruimte in huis. De intentie is het ontwerpen van een uniek, verrassend en persoonlijk interieur met oog voor detail. Voor een bestaande of nieuwe woning. En het op jouw woonstijl afgestemd plan vormt dan dé basis voor je hele interieur. Je voert de woonstyling vervolgens zelfstandig uit naar de rest van je interieur. Zo realiseer je een sfeervol, uniek en tijdloos geheel. Volledig afgestemd op jouw woonsmaak en persoonlijkheid.

Planning interieurstyling en advies

De afspraak vindt plaats in de studio van Vieve Home in Baarn, of bij je thuis, en duurt ongeveer 1 uur. Na deze afspraak gaan wij voor je aan de slag en werken wij een compact en verrassend schetsontwerp van de gewenste ruimte voor je uit. Je ontvangt hierbij ook een indelingsplan voor het meubilair in de gekozen ruimte. Een kleurenwaaier en een structuren- en materialenplan zitten daar uiteraard ook bij. Daarnaast krijg je bovendien een eigen moodboard met sfeerbeelden. Dit naslagwerk is ideaal te gebruiken als leidraad bij bijvoorbeeld het woonwinkelen van meubels en/ of woonaccessoires. Tenslotte ontvang je aanvullende stylingtips voor meer uitstraling in je huis. Daarna volgt er een eindgesprek

Voorbereiding interieuradvies gesprek

Natuurlijk kun je e.e.a. alvast wat voorbereiden. Maak bijvoorbeeld een aantal foto’s van je interieur en de ruimte waar het omgaat, wanneer je naar de studio van vieve Home komt. Of leg deze klaar voorafgaand aan het huisbezoek. En heb je een plattegrond of bouwtekeningen van je huis? Neem deze dan graag mee. Boek nu je afspraak voor interieuradvies in.

Heb je behoefte aan een uitgebreid interieuradvies? Dan is een offerte op maat de beste keuze. Informeer naar de mogelijkheden.